Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

BANNER 728x90

Op stap naar een drinkwaterschool vanaf 1 sep 2019

Hydrodoe dag 4

Wat was het stil vanmorgen! Iedereen sliep als een roos vannacht. Om 7.30 uur klonk er volop muziek uit de boxen. Schoorvoetend strompelden we richting badkamer. De ene nog met slaapoogjes, de andere al geeuwend…

Maar eens aan de ontbijttafel was iedereen klaarwakker. We smulden onze buikjes rond en maakten ons lunchpakket klaar.

Via het bos stapten we naar het waterdoecentrum Hidrodoe.

Daar luisterden we naar een demo, keken we naar een introfilmpje in 4D, experimenteerden we met water op de gekste manieren en kochten we souvenirs.

Dan gingen we op café. Ja, echt waar! In het watercafé aten we ons lunchpakket op en mochten we water drinken à volonté.

We hadden genoeg energie om naar het Netepark te wandelen. Een zwembad om “U” tegen te zeggen.

Na een stevige terugtocht smaakte het avondmaal.

Nadien maakten we ons klaar voor het free podium. We kregen kunststukjes van vele talenten. Het was het bewonderen meer dan waard! Alsof dat nog niet volstond, volgde er een leuk feestje, met de ene knalschijf na de andere. Er werd duchtig gedanst, dat kunnen we je vertellen! En nog was het niet gedaan: we rondden onze week af met een knetterend kampvuur.

Hydrodoeklassen, het was de max, van het eerste tot het laatste uur!

Moe, maar meer dan voldaan kruipen we voor een laatste keer onder de wol. Morgen laten wij alles in De Brink proper en kraaknet achter, want dan komen wij terug naar huis. Tot morgen, allemaal!