Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

BANNER 728x90

Op stap naar een drinkwaterschool vanaf 1 sep 2019

Ons zorgteam in de kleuterschool

Ik ben juf Mieke, zorgcoördinator en beleidsmedewerker in de basisschool. In de kleuterschool werk ik vooral op schoolniveau (beleid uitstippelen en zorginitiatieven coördineren). 

zorgls@donboscospl.be
02/377.32.35.

 Zoco nele 3

Ik ben juf Nele, zorgmedewerker in de kleuterschool. Ik volg de kleuters met specifieke zorgvragen op, samen met de juf, de zorgjuf, de ouders en CLB. Ik houd hun schooldossiertjes bij. Ik organiseer en coördineer overlegmomenten tussen school, ouders, CLB, externe diensten, … .

Samen met de zorgjuf, ondersteun ik de juffen bij het zoeken naar een gepaste aanpak voor kleuters met een zorgvraag. Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik de aanspreekpersoon voor zorg- en hulpvragen van leerkrachten en ouders. Op de andere momenten ben ik klasjuf in de 1ste/2de en 3de  kleuterklas. Heb je een vraag? Aarzel niet om me aan te spreken of te contacteren.

zorgks@donboscospl.be
02/377.32.35. 

 zorgjuf evy 

Ik ben juf Evy, turn- en zorgjuf in de kleuterschool. Ik geef een aantal uurtjes zorg op kleuterniveau. Samen met de juf ga ik op zoek naar een gepaste aanpak voor elke kleuter met een zorgvraag. Ik ondersteun de juf bij het uitvoeren van afspraken die in overleg gemaakt werden: observeren, remediëren en differentiëren, aangepaste materialen ontwikkelen, een testje afnemen, … .