Back to Top
 


Beste ouder, bezoeker van onze schoolsite,


Fijn dat u onze Don Bosco school wenst te leren kennen.

Wij zijn een familiale school in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw. Een zorgzame school met een groot hart voor uw kind. Een school waar respect, redelijkheid, hartelijk, geloof en dialoog hand in hand gaan.

Het is de bedoeling dat u via deze schoolsite enkele eerste indrukken opdoet. U kan er algemene informatie vinden over onze visie en werking. Wenst u ons beter te leren kennen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij ontvangen u hartelijk om onze werking uit te leggen en te antwoorden op al uw vragen.


Luc Uylenbroeck,

Directeur 
 
 
 

sport beweegt je schoolSport beweegt je school

Ook het afgelopen schooljaar zijn we laureaat geworden in de jaarlijkse schoolsportactie van MOEV. MOEV heeft als missie om alle leerlingen in het Vlaams onderwijs aan te zetten tot een gezonde mix van zitten, staan, bewegen en sporten.

 
 
 
 

vsv medailleMedaille VSV

Onze school werd onlangs door de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloond met een zilveren Verkeer op School-medaille. De school kreeg deze bekroning wegens haar inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie.

 
 
 
 

mos schoolWij zijn een MOS school

Samen met onze leerlingen, het schoolteam en het netwerk errond, proberen we van onze school een milieuvriendelijke en duurzame leer- en leefomgeving te maken.

 
 
 
 

waterschoolWij zijn een waterschool

Wij zetten in op een duurzaam watergebruik en op het promoten van kraanwater als een waardevolle dorstlesser.

 
 
 
 

smartschoolSmartschool

Wij hebben gekozen voor smartschool als digitaal schoolplatform. Ouders kunnen gebruik maken van het berichtensysteem, de kalender, de nieuwsbrief, het puntenboekje, het fotoalbum en nog meer extra's.

 
 
 
 

tutti fruttiTutti Frutti

Woensdag = fruitdag! Met "Tutti Frutti" motiveren we de kinderen om meer fruit te eten..